Voel jij je onzeker over jouw zwangerschap, bevalling of (aanstaande) moederschap?

Hoe zou jij je voelen wanneer je vol vertrouwen leeft en moeder bent? 

En vraag je jezelf wel eens af

hoe jouw leven anders zou zijn wanneer jij lekker in je vel zit, geniet van je gezin en alles eromheen?

Hoe gaat coaching in haar werk?

1-op-1 coaching is een ideale manier om de diepte in te gaan met jouw persoonlijke vraagstuk, op een positieve, diepgaande, en zeker ook luchthartige manier. Samen creëeren we een sfeer van rust en ruimte waarin we  praktisch, actiegericht, en met een spiritueel sausje, werken om meer vertrouwen te voelen, liefde, verbinding en fun in je leven en je moederschap. Onze coaching is een gesprek, een samenwerking. Ik vertrek namelijk vanuit het idee dat alle kennis en wijsheid al in jou aanwezig is. Het is mijn taak om je te helpen deze kennis aan het licht te brengen, en deze te integreren in je dagelijks leven. Zo krijg je weer het gevoel (meer) grip op je leven te hebben en een leven te leven dat goed voelt, vol voldoening, en plezier. Tijdens de sessies doen we kleine oefeningen, die je helderheid geven en je laten ervaren hoe iets voor jou is of kan zijn. Daarnaast geef ik vaak oefeningen mee naar huis zodat je thuis, direct actie-gericht het geleerde in de praktijk kunt implementeren en meer vertrouwen, liefde en verbinding kunt gaan voelen. Met kleine stapjes realiseer je vaak de grootste en mooiste veranderingen, zie ik bij alle mama’s gebeuren.

Ik kwam bij Suzanne, omdat ik het gevoel had dat ik niet op mijn plek zat op mijn werk en dit had zijn weerslag op mijn gezin. Ik wist niet goed wat ik wilde, voelde me ver van mezelf af en was thuis vaak zo boos. Ook op mijn zoontjes en die verdienden het eigenlijk niet. Tijdens mijn sessies met Suzanne kwam ik er achter dat het eigenlijk een diepgeworteld gevoel van faalangst was dat me tegenhield om…ja wat?…te gaan leven. Ik heb nu praktische hulpmiddelen die me helpen los van de angst keuzes te maken die bij me passen. Ik ben vrolijker en voel meer vertrouwen. Thuis is het gezelliger, emoties krijgen in ons gezin nu ruimte op een veel fijnere manier. En mijn werk? Dat heb ik achter me gelaten. We gaan onze droom om te emigreren najagen.

Anoniem

Het is mijn diepste wens dat jij gaat voelen dat je hier op deze wereld bent om jouw eigen leven te léven. Net als dat je kind hier is om zijn of haar leven vrij te ontdekken. Jullie verdienen het om echt in jullie eigen kracht en verlangens te gaan staan. Om vol vertrouwen te zijn. Om plezier te ervaren in datgene wat je doet, en blij te zijn met de persoon die je bent. Om van die persoon te houden en je daar diep verbonden mee te voelen. 1-op1 Coaching helpt je hier op een heel fijne, persoonlijke en ook praktische manier mee. Heel mooi!

Wat brengt het je?

  • Je weet wat waaden-gestuurd en plezierig leven voor jou is.
  • Je gaat keuzes maken die beter bij je passen.
  • Je voelt je zeker over wat je wilt en waar je naartoe wilt.
  • Je weet hoe je je kindje wilt begeleiden.
  • Je leert praktische vaardigheden om om te gaan met je beperkende gedachten, emoties en sensaties.
  • Je leert hoe je kunt leven vanuit verbinding met jezelf, je kind(eren) en de wereld om je heen.
  • Je onderneemt doelgerichte actie zodat je gaat genieten van jezelf, je gezin en je kind(eren).

De coaching heeft mij door één van de moeilijkste periodes van mijn leven heen geholpen. De zorg voor mijn gezin en mijn eigen bedrijf werd me te veel toen ik alles voor het sterfbed van mijn vader moest regelen. Als klap op de vuurpijl realiseerde ik me ook dat mijn relatie voorbij was. Suzanne heeft me geholpen om in deze wirwar van emoties en gebeurtenissen mezelf te gaan voelen, te gaan vertrouwen en stapje voor stapje te zetten om mijn leven op de rit te krijgen op een manier waar ik echt blij mee ben. Alles is anders nu en ik merk dat er in geen jaren zoveel rust in mijn gezin is geweest als dat er nu is. Mijn beide kinderen zijn autistisch en ze zijn echt een stuk blijer.

Anoniem

Heb je interesse in coaching?

Meld je hier aan voor een intakegesprek. Via de mail krijg je een intakeformulier toegestuurd met vragen die je voorafgaand aan ons gesprek invult. Samen maken we vervolgens een afspraak voor een gesprek dat al dan niet via skype plaatsvindt. Zo krijg ik meer inzicht in je vraagstuk en kunnen we elkaar leren kennen om te zien of er een klik is. Het is namelijk heel belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de persoon die jou begeleid!  Tijdens het gesprek dat een half uur duurt kom ik met een voorstel waar je na afloop rustig over na kunt denken. Wanneer jij besluit om ervoor te gaan, dan maken we een afspraak en kun je direct aan de slag.