Reconnective Healing

 

Hoe zou je leven en je moederschap eruit zien – voelen – wanneer je echt verbonden bent met jezelf?  Je ben in balans en je wéét dat je jouw eigen levenspad bewandelt. Je voelt je zeker, in contact met jezelf, zonder dat verwachtingen en oordelen van de wereld om je heen je belemmeren. Je maakt keuzes die bij jou en bij je gezin passen en je voelt je diep, diep verbonden met je eigen intuïtie en met je kind(eren). 

 

Je hebt het gevoel dat er ergens iets mis is gegaan. Dat er iets in je leven ontbreekt of dat je wordt geleefd in plaats van dát je leeft. 

Je ervaart wel eens problemen op fysiek, emotioneel, spiritueel of mentaal vlak, of het nu een acuut of chronisch probleem is. Denk bijvoorbeeld aan fysieke klachten als chronische stress en vermoeidheid of aan mentale en spirituele klachten als het ervaren van een gebrek aan plezier in je leven, of emotionele disbalans.

Je voelt je alsof je niet jouw eigen leven lééft. Je maakt keuzes die niet 100% bij je passen. Je voelt je ontevreden, ongelukkig en onzeker. 

Je wilt het anders. Je wil een leven leven dat echt bij je past, dat je voldoening geeft. Je wilt het gevoel hebben dat je op jouw eigen pad zit! 

Het is één van mijn grootste passies om ouder en kind in verbinding te brengen met hun diepste kern, verlangens, en levensdoel. Want wanneer je leeft vanuit je hart, in verbinding bent met jezelf en je omgeving en jouw eigen pad volgt, dan ontstaat er magie. Dan ontstaat er flow. Voor mij is dit de essentie van waarom we hier op aarde zijn, van waarom we leven! En reconnective healing is één van de meest krachtige instrumenten die ik ken die je hierbij helpen. Echt heel bijzonder!

Het is inmiddels vier jaar na mijn persoonlijke reconnectie, en ik merk hoe mijn leven steeds meer ‘van mij’ wordt, steeds meer bij mij past. Mijn relaties zijn beter dan ooit, en nu ik moeder ben merk ik hoe diep verbonden ik me soms voel met mijn dochter. We hebben zoveel plezier. Het voelt geweldig dat ik haar nu echt zelfvertrouwen mee kan geven, gewoon omdat ik me vol vertrouwen voel! 

Anoniem

Wat brengt het je?

  • Je gaat keuzes maken die beter bij je passen.
  • Je ontdekt steeds meer hoe jij je leven wilt leven.
  • Je zult steeds meer vertrouwen in en liefde voor jezelf voelen.
  • Je gaat dingen, mensen en situaties aantrekken die je helpen daar te komen waar je gaat willen zijn.
  • Je voelt je dieper verbonden met jezelf en met je kleintje.
  • Je bent herverbonden met de leylijnen van de aarde en het krachtveld van het universum.
  • Je zult je hogere doel gaan leven.

 

Hoe gaat een healing in haar werk?

 

Reconnective healing is een hands off vorm van healing die je op kwantumniveau in contact brengt met je eigen levenspad en je herinnert aan hoe je in de basis gezond bent. Zo komt er een zelfhelingsproces op gang. De healing frequenties die gebruikt worden bestaan, zo stelt wetenschappelijk onderzoek, uit een combinatie van energie, licht en informatie. Dit maakt Reconnective Healing krachtiger dan puur energetische vormen van healing zoals Reiki of Qigong.

Benieuwd naar de wetenschap achter Reconnective Healing? Leest dan mijn blog.

Reconnective Healing

Reconnective Healing richt zich niet op een specifieke klacht, maar op een verbetering van de gehele balans van een persoon. Door verbinding met de zogeheten reconnective healing frequenties ontstaat op kwantumniveau een communicatie met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. Deze verbinding met en de daaropvolgende resonantie van de frequenties in het lichaam trillen blokkades uit je systeem op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. De verbinding zorgt daarmee voor een gezondere en goede balans die voor iedere persoon uniek is.

Benieuwd naar mijn eigen ervaring met Reconnective Healing? Lees dan mijn blog.

 

Investering:   €85,-

De Reconnectie

Anders dan een healing die balans brengt, zet De Reconnectie je op je levenspad en/of geeft daaraan een versnelling. Tijdens de Reconnectie worden ca. 120 punten in het lichaam geactiveerd door de reconnective healing frequenties en worden de meridianen van het lichaam met de leylijnen van de aarde herverbonden. De frequenties voeden daarmee ons DNA en herinneren ons lichaam en onze geest aan hoe het van origine gezond is. Na de Reconnectie zul je  merken dat je je levensdoelen sneller en makkelijker zal ontdekken en bereiken. Aangeraden wordt om voorafgaand aan de Reconnectie een reconnective healing sessie te boeken.

Benieuwd naar mijn eigen ervaring met de Reconnectie? Lees dan mijn blog.

Investering:   €333,-

Hoe gaat een sessie?

 

Een sessie start altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Even ‘landen’. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat. Je sluit je ogen en ik ga aan het werk. Zowel tijdens de Healing als tijdens de Reconnectie raak ik je niet aan. Tijdens de Healing werk ik intuïtief. Tijdens de Reconnectie werk ik systematisch een vast patroon af. In de tussentijd kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

Ik raad je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je na afloop een rustig moment hebt om bij te komen zonder direct in de stress van alledag op te gaan.

Een Reconnective Healing sessies duurt ongeveer een uur. De reconnectie bestaat uit 2 sessies van 1,5 uur, die binnen 48 uur plaatsvinden.

 

Reconnective Healing Traject

 

Met het Reconnective Healing Traject geef je jezelf het totaal pakket cadeau: de balans én het terugzetten op je levenspad. Je ontvangt dan:

  • 1x  Reconnective Healing Sessie
  • 1x De Reconnectie
  • 1x Cadeautje voor erna.

Omdat ik iedereen dit prachtige cadeau aan zichzelf gun (want dat geef je jezelf echt!),  krijg je van mij een cadeautje. Je begint aan een nieuwe reis en om je op weg te helpen krijg je een door mij ingesproken mindfulness oefening cadeau in .mp3 formaat. Door het regelmatig doen van deze hele simpele oefening zul je merken dat je opmerkzamer bent, minder stress ervaart, meer geconcentreerd bent, minder piekert over het verleden of angst ervaart over de toekomst. Je  gaat direct meer genieten van je zwangerschap en moederschap.

Investering:   €417,-

Ik was vaak boos en gefrustreerd omdat ik niet het gevoel had dat ik ook een leven voor mezelf leefde. Dit reageerde ik soms ook af op mijn zoontje en dochtertje. Ik merk dat ik door mijn persoonlijke reconnectie steeds meer aan mezelf kan toegeven wat ik echt graag wil, en dat is voor mezelf beginnen! Mijn man steunt me gelukkig. Wat echt fijn is, is dat ik merk dat ik een veel leukere en gezellige moeder kan zijn voor mijn kinderen.

Anoniem

Heb je vragen? 

 

Bel gerust naar 06-36216542 of mail naar info@suzannelommers.nl

Disclaimer

Bij Reconnective Healing en The Reconnection zijn er geen garanties of beloften. Mijn werk is géén vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts en/of verloskundige.