Over Suzanne Lommers

Ik ben Suzanne Lommers, moeder van Rosa (1 jaar) en getrouwd met Kelvin. Het is mijn diepste wens om jou als (aanstaande) moeder via coaching en reconnective healing te helpen jouw leven en moederschap te beleven met vertrouwen, fun, vol liefde & in verbinding met jezelf en je kind(eren). Via het aanleren van praktische tools ga je echt genieten van deze waanzinnig bijzondere (nieuwe) fase in jouw leven. En dat? Dat is waar het mij om gaat! Hier, bij mij, vind je een plek waar je alleen én met gelijkgestemden kunt groeien. Voorbij de eenzaamheid. In verbinding. Samen.

 

Jij kunt en mag écht genieten als vrouw en als moeder. Jij bent zo mooi, zo speciaal en zo prachtig! Eer jezelf, je lijf, je hart & je ziel door volledig te zijn wie je bent. 

 

Mijn visie

 

Wat komt er veel op je af wanneer je zwanger bent, net moeder bent geworden en ook wanneer je moeder bent van een stel jonge kids. Je hele leven verandert en je hebt de verantwoordelijkheid voor een kleine die volledig van jou afhankelijk is. Dat is best heftig, zowel mentaal, emotioneel, spiritueel als fysiek.

Voor je kleine is niets belangrijker dan het hebben van een veilige en liefdevolle thuishaven. Het gevoel gewenst te zijn, geliefd. Het gevoel van diepe verbinding met zijn of haar moeder en vader. Het is de basis voor zijn of haar leven. Daarmee is de manier waarop jij in jouw leven staat, de opvoeding, wat jij je kleine meegeeft, en wat je kleine bij jou losmaakt enorm belangrijk. Het doet ertoe. Voor jou, voor je gezin, en voor je kind(eren).

Vanaf de geboorte, en al ervoor, voelt je kindje jouw emoties, je onzekerheden, je angsten, en kopieert hij je. Je bent zijn of haar grootste voorbeeld en hij of zij jouw grootste spiegel. Wanneer jij goed in je vel zit, weet wat belangrijk voor jou is en vol vertrouwen bent, dan zul je dit je kleine ook automatisch meegeven. Hoe fijn zou jij je voelen in jouw leven? En hoe mooi zal de wereld zijn wanneer onze kinderen ook zo mooi in het leven staan?

 

Stel je voor hoe het zal zijn wanneer je kleine zich ook vol vertrouwen gaat voelen, diep verbonden met zichzelf, met jou en leeft vol liefde en plezier. Simpelweg omdat hij of zij dit van jou meekrijgt…

 

Moederschap en hoogsensitiviteit

 

Het ontwikkelen en (h)erkennen van je sensitiviteit en hoogsensitiviteit voegt een prachtige extra verdieping toe aan het moederschap. Het geeft ons mama’s zoveel meer basis van waaruit we die verbinding en dat vertrouwen kunnen opbouwen met ons babytje. En dat is een groot geluk, mits je weet hoe (hoog)sensitiviteit in jouw leven en in je moederschap doorwerkt.

Ondanks dat ik het woord op mijn site schuw (het voelt niet goed om mensen in hokjes te stoppen) zijn al mijn programma’s heel geschikt voor hoogsensitieve en niet hoogsensitieve moeders. Het zijn allemaal tools die ikzelf gebruik in mijn moederschap als hoogsensitieve (en heldervoelende) moeder met een hoogsensitieve baby. Het is echter wel zo dat hoogsensitieve moeders in hun eigen proces en in de opvoeding van hun hoogsensitieve kindje tegen allerlei aanvullende uitdagingen aanlopen. Zelfs als ze al goed zicht hebben op die kwaliteit. Hier hou ik met al mijn diensten rekening mee.

Ben jij benieuwd of je een hoogsensitieve mama bent? Doe de test van Elaine N. Aron.

Ben jij benieuwd of je kleintje hoogsensitief is? Doe de test van Elaine N. Aron

Behalve informatief is het ook gewoon leuk om te ontdekken!

 

 

Suzanne in het kort

 

Suzanne Lommers (Ph.D) is gepromoveerd op het gebied van cultuur en identiteitsvorming. Tijdens haar jaren in de wetenschap waarin zij internationaal actief was als lecturer en docent ontwikkelde zij zich algauw tot Foundational Reconnective Healing Practitioner bij de Reconnection LLC en tot ACT-coach (Acceptance and Commitment Therapy). Het is voor haar belangrijk dat alles wat zij doet gesteund wordt door wetenschappelijk onderzoek, bewezen effectief is, en uitgaat van de positieve psychologie. Het is voor haar nog belangrijker dat alles wat zij doet het bewuste en het onderbewuste aanspreekt, het hoofd met het hart en met de ziel verbindt, en heelheid creëert. Dit traject wat zij 12 jaar geleden begon ontstond uit een gemis in haarzelf, de behoefte om zich te verbinden met die hoogsensitieve vrouw binnen in haar, en met haar omgeving.

Suzanne is een spirit junkie, onderzoekt alles wat met zwangerschap en opvoeden te maken heeft, is een leerling Transcedente Meditatie en werkt in haar coaching, workshops en tijdens haar events veel met praktische vaardigheden, met opdrachten, en met tools als mindfulness, meditatie, visualisatie, en ademhaling. Haar aanpak is opbouwend, respectvol en is zonder een lach niet compleet.